• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Word jij ook zo blij van al die schattige diertjes in kleur? In deze cursus laat ik je zien hoe je tekeningen van het papier afspatten met de toffe alcoholmarkers. Ik neem je stap voor stap mee met het schetsen en opbouwen van je tekening, laat je zien welke combinaties materialen het beste werken en hoe je uiteindelijk tot een verrassend eindresultaat komt.

schattige diertjes teken je in kleur
We gaan werken met mijn eigen set promarkers. Je snapt dat ik apetrots ben op deze samenwerking met Winsor & Newton. Mijn set van 6 promarkers is speciaal ontwikkelt bij mijn boek ‘schattige diertjes teken je zo!’ en in dit boek vind je heel veel voorbeelden met deze set. De set heet ‘The cute animal set’ en is vanaf medio oktober verkrijgbaar in mijn shop.

Wil je de echte basis van het diertjes tekenen leren dan kun je het beste beginnen met de cursus ‘Schattige diertjes tekenen” Deze vind je hier >

WAT GAAN WE DOEN:
LES 1 Chillin’ flamingo: In deze les gaan we de flamingo tekenen. Dit dier leent zicht perfect voor de mooie kleuren roze en mintgroen. Je gaat samen met mij vanaf een blanco papier de flamingo schetsen. Ik geef je inzicht in hoe je het beste een diertje op papier zet. Laat je zien welke fineliner het beste werkt met de promarkers. Uiteindelijk geef ik je veel tips & tricks voor het inkleuren met de alcoholmarkers.

LES 2 Cruisin’ cat: Ik vond het superleuk om de kat op een retro scooter te zetten. De kat uit het boek heb ik dus net een andere twist gegeven zodat deze goed op de scooter past. Op deze manier kun je elke diertje uit het boek op een object laten zitten. We werken het uit van schets naar tekening en gaan deze uiteindelijk inkleuren. Met wat handige tips voor een achtergrond tover jij elke tekening om tot een volwaardig kaartje!

LES 3 Adorable donkey: We gaan samen de ezel en het kipje op papier zetten. Met de tips die je gaandeweg krijgt kun jij straks elk diertje uit mijn nieuwe boek tekenen. Super om helemaal af te maken met de alcoholmarkers en daarna de achtergrond.
Flamingo bij schattige diertjes teken je zo PaperfuelTIJDSDUUR:
De totale tijd van deze cursus is 2 uur. De cursus is getekend in mijn tempo. Ben je een snelle tekenaar dan kun je met me meetekenen. Gemiddeld zul je een stukje langer over de lessen doen. (4 uur)

WERKBLADEN & HUISWERK:
Natuurlijk ontvang je bij alle lessen een werkblad met alle tips uit die les. Hier vind je ook het huiswerk die bij de betreffende les hoort. Totaal zul je hier ook zo’n 6 uur voor uit kunnen trekken.

Deze cursus hoort bij het boek ‘Schattige diertjes teken je zo!. In dit boek vind je heel veel stap-voor-stap voorbeelden en inspiratie! Klik hier om te bestellen >

Boek schattige diertjes teken je zo!

ALLES OP EEN RIJ:
• Materialen zijn niet ingebrepen in de ticket prijs.
• Waar gaan we mee werken:
potlood >
– gum (gumpen >, gum faber castell >)
– fineliners (Stabilo point 88 >, Winsor & Newton 1,0 >)
– witte pen (uni ball signo broad > )
Helix cirkelmaker >

Promarkerset the cute animal set Winsor & Newton X Karin >

– Losse promarkers Winsor & Newton:
R576 Lipstick red >
R228 Baby pink >
O819 Almond >
O528 Tan >
O534 Hazelnut >
G829 Pastel green >
– Markerpapier A4 Winsor & Newton 160 grams >
(Als je met dikker papier wilt werken is er dit blok van Canson 200 gr papier >)

• Heb je een ticket gekocht? Je krijgt meteen toegang tot de lessen om te starten
• Je krijgt onbeperkt toegang tot de cursus met de garantie van 1 jaar. Je kunt alle lessen onbeperkt terugkijken in je eigen tijd.

 

 

Over de instructeur

Profielfoto

Karin Luttenberg

Karin Luttenberg brak door als auteur met het immens populaire 'Handlettering doe je zo'. Ze is een creatieve duizendpoot en werkt als grafische vormgever, auteur, illustrator en conceptontwikkelaar.

Bekijk meer cursussen van Karin Luttenberg →

Cursusoverzicht

Introductie Gratis 00:02:00
Les 1 // Chillin' flamingo
Chillin’ flamingo schetsen 00:15:00
Chillin’ flamingo met markers 00:28:00
Les 2 // Cruisin' cat
Cruisin’ cat schetsen 00:18:00
Cruisin’ cat met markers 00:26:00
Les 3 // Adorable donkey
Adorable donkey schetsen 00:13:00
Adorable donkey met markers 00:27:00

Reviews

5

5
11 beoordelingen
 • 5 Sterren11
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Zoals altijd weer ontzettend leuk!

  5

  Ik was eigenlijk alweer vergeten hoe leuk het was om zulke diertjes te tekenen! Dus helemaal blij dat ik dat weer herontdekt heb! Daarnaast is het altijd heerlijk zen om naar Karin te luisteren terwijl je mee tekent. Gewoon weer een top cursus!

 2. 5

  Dank je wel Karin voor weer een aantal avonden tekenplezier! Onze enige klacht: jammer dat het nu al klaar is! Zo heerlijk om samen met jou te tekenen!!

 3. Leuke cursus

  5

  Leuke cursus, goede uitleg gebruik alchoholmarkers.

 4. Ontzettend leuke cursus

  5

  Ook nu weer een ontzettend leuke cursus. Heerlijk om lekker ontspannen mee te tekenen.

 5. Super leuke cursus

  5

  Wat een super leuke cursus! Ook deze cursus is goed te volgen!
  Krijg ook het werken met de alcoholmarkers een beetje onder de knie.
  Bedankt voor je uitleg, we gaan veel oefenen!!
  Liefs Marion

 6. Heel leuk en goed mee te doen

  5

  Ik heb enorm genoten van de cursus. Karin doet het heel leuk en is heel goed te volgen. Af en toe zet ik de video even op pauze om daarna weer lekker verder te mogen. Het spelen met de alcohol markers is ook super tof! Ik heb recent mijn teken hobby afgestoft en ik wil alleen maar meer! Aanrader dus!

 7. supertof

  5

  zoals ik in ieder geval gewent ben 🙂 super toffe lessen, goed en duidelijk uitgelegd.
  zo kan iedereen tekenen en plezier erin hebben.

 8. Leuk en duidelijk

  5

  Weer een leuke cursus afgerond. De uitleg is helder. Het resultaat prachtig, al zeg ik het zelf ;-).
  Gewoon doen en je stap voor stap laten begeleiden.

 9. Genoten en geleerd!

  5

  Ik ben denk ik één van de laatste die aan de diertjes is begonnen. 😀 Ik wilde graag met alcoholmarkers aan de slag en zodoende ben ik hier terecht gekomen. En nu verslaafd aan de diertjes, meisjes, etc. Zo leuk! En goed te volgen dankzij het tempo en de duidelijke uitleg van Karin.

 10. Fijne cursus

  5

  Alles duidelijk uitgelegd, met veel plezier gevolgd!

© 2024 by Karin Luttenberg Paperfuel.nl