• 35 (incl. BTW)
  5( 6 Reviews )
  196

  Leer eenvoudig de basis van het handletteren. In deze cursus leer ik je de letters tekenen, hoe je eenvoudig woorden combineert, sierlijke banners tekent en een goede compositie maakt. Kortom alles om jouw handletterskills een boost te geven!

  35 (incl. BTW)
 • 35 (incl. BTW)
  4.7( 3 Reviews )
  130

  Nadat je de basis hebt geleerd gaan we in deze cursus handlettering verder met het handletteren in vormen, leer je schaduw tekenen, hoe je gebruik maakt van de negatieve ruimte en hoe je deze cutie doodles erbij zet!

  35 (incl. BTW)
 • 29 (incl. BTW)
  5( 14 Reviews )
  167

  Dé cursus waarin Karin je laat zien hoe je met de basis van een meisje ook heel eenvoudig jongetjes tekent. In 5 lessen teken je mee met verschillende kapsels, emoties en situaties.

  29 (incl. BTW)
 • 20 (incl. BTW)
  5( 26 Reviews )
  650

  PER VERKOCHTE CURSUS WORDT €5,- GEDONEERD AAN KWF! Meisjes en schattige diertjes is natuurlijk de beste combi voor een kerstserie! In deze 5 lessen gaan we werken met alcoholmarkers zodat de kleuren er echt vanaf spatten! Doe je mee?

  20 (incl. BTW)
 • 69 (incl. BTW)
  5( 19 Reviews )
  405

  Lijkt het jou ook geweldig om snel zo’n leuk cartoonmeisje op papier te zetten, om je mood in een journal te tekenen of om een portretje cadeau te geven? Dan kun je vanaf nu aan de slag om alle tips en tricks in je op te nemen! Veel plezier!

  69 (incl. BTW)
 • 45 (incl. BTW)
  4.3( 4 Reviews )
  50

  Schattige diertjes maar dan in kleur! Zo kun je al je geleerde technieken uit de andere cursus meteen toepassen. In deze cursus leer je ook werken met de toffe alcoholmarkers.

  45 (incl. BTW)
 • 69 (incl. BTW)
  5( 43 Reviews )
  820

  Zie jij ook zoveel van die super schattige diertjes voorbijkomen en wil het je niet lukken om ze zelf ook zo te tekenen? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

  69 (incl. BTW)