• Cute animals on the move
  69 (incl. BTW)
  5( 3 Reviews )
  248

  BEGIN MET DE GRATIS WARMING-UP LES // Diertjes in beweging tekenen moeilijk? Echt niet! Met deze tips en tricks tover jij heel veel actie op papier. Wat dacht je van de eenhoorn die aan kung fu doet of de koe die een marathon loopt! Het komt allemaal voorbij in deze zeer uitgebreide cursus.

  69 (incl. BTW)
 • 29 (incl. BTW)
  4.9( 13 Reviews )
  566

  EERST PROBEREN? START MET DE GRATIS LES // Wil jij ook graag leren blenden met de alcoholmarkers en hou je van diertjes tekenen? In deze cursus laat ik je zien hoe je dat eenvoudig aanpakt! We gaan de diertjes in een leuke setting zetten zodat je ook een beetje over compositie leert.

  29 (incl. BTW)
 • 40 (incl. BTW)
  4.9( 7 Reviews )
  198

  Leer hoe je heel eenvoudig deze schatjes op papier zet en ontdek meteen de magie van de alcoholmarkers. De perfecte combi voor eindeloos tekenplezier!

  40 (incl. BTW)
 • Online cursus cartoongirls on tour
  12,50 (incl. BTW)
  5( 9 Reviews )
  340

  Ga je mee met de cartoongirls on tour? In deze workshop laat ik je zien hoe je een tof verslag maakt van je vakantie met aquarel. In eigen land of van een verre reis, dat maakt niet uit! Je kunt overal een kleurrijk reisverslag van maken.

  12,50 (incl. BTW)
 • 35 (incl. BTW)
  5( 14 Reviews )
  285

  Leer eenvoudig de basis van het handletteren. In deze cursus leer ik je de letters tekenen, hoe je eenvoudig woorden combineert, sierlijke banners tekent en een goede compositie maakt. Kortom alles om jouw handletterskills een boost te geven!

  35 (incl. BTW)
 • 35 (incl. BTW)
  4.9( 7 Reviews )
  155

  Nadat je de basis hebt geleerd gaan we in deze cursus handlettering verder met het handletteren in vormen, leer je schaduw tekenen, hoe je gebruik maakt van de negatieve ruimte en hoe je deze cutie doodles erbij zet!

  35 (incl. BTW)
 • 29 (incl. BTW)
  5( 17 Reviews )
  262

  Dé cursus waarin Karin je laat zien hoe je met de basis van een meisje ook heel eenvoudig jongetjes tekent. In 5 lessen teken je mee met verschillende kapsels, emoties en situaties.

  29 (incl. BTW)
 • 45 (incl. BTW)
  5( 27 Reviews )
  683

  PER VERKOCHTE CURSUS WORDT €5,- GEDONEERD AAN KWF! Meisjes en schattige diertjes is natuurlijk de beste combi voor een kerstserie! In deze 5 lessen gaan we werken met alcoholmarkers zodat de kleuren er echt vanaf spatten! Doe je mee?

  45 (incl. BTW)
 • 69 (incl. BTW)
  5( 26 Reviews )
  520

  Lijkt het jou ook geweldig om snel zo’n leuk cartoonmeisje op papier te zetten, om je mood in een journal te tekenen of om een portretje cadeau te geven? Dan kun je vanaf nu aan de slag om alle tips en tricks in je op te nemen! Veel plezier!

  69 (incl. BTW)
 • 45 (incl. BTW)
  4.1( 8 Reviews )
  75

  Schattige diertjes maar dan in kleur! Zo kun je al je geleerde technieken uit de andere cursus meteen toepassen. In deze cursus leer je ook werken met de toffe alcoholmarkers.

  45 (incl. BTW)
 • 69 (incl. BTW)
  5( 53 Reviews )
  996

  Zie jij ook zoveel van die super schattige diertjes voorbijkomen en wil het je niet lukken om ze zelf ook zo te tekenen? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

  69 (incl. BTW)