• 45 (incl. BTW)
  5( 7 Reviews )
  266

  Krijg de smaak helemaal te pakken met deze Mouse parade! Leer deze cuties op papier zetten en breng ze tot leven met de Promarkers en potloden. Een combi om je vingers bij af te likken en ik hoop dat jij de smaak helemaal te pakken krijgt! Feest je met ons mee?

  45 (incl. BTW)
 • 20 (incl. BTW)
  5( 12 Reviews )
  416

  Welkom in de wereld van de sweethearts! Deze schattige diertjes helpen je om heel veel liefde rond te strooien. Met de eenvoudige basis en magische markers maak je in een handomdraai superschattige kaarten die je het hele jaar door kunt versturen!

  20 (incl. BTW)
 • 20 (incl. BTW)
  5( 11 Reviews )
  424

  I am dreaming… deze tekst kwam spontaan in me op bij het tekenen van deze schatjes! In deze gloednieuwe kerstcursus gaan we nog meer van deze cuties tekenen en ik heb ook drie bonuslessen voor je! Dus waar wacht je nog op! Kerst en metallic FUN gegarandeerd!

  20 (incl. BTW)
 • 29 (incl. BTW)
  4.9( 7 Reviews )
  306

  Hoe leuk is het om je dag te tekenen in leuke doodles! De hoogtepunten maar ook de kleine geluksmomentjes vastleggen in een dagboekje. In deze cursus leer ik je hoe je de doodles tekent en hoe je er een complete pagina mee kunt vullen.

  29 (incl. BTW)
 • Portret tekenen met Karin Luttenberg van Paperfuel
  165 (incl. BTW)
  5( 7 Reviews )
  166

  Wil jij heel graag leren hoe je deze toffe, contrastrijke portretten tekent? In deze cursus leg ik je mijn manier van werken uit. Met heel veel tips voor het tekenen en hoe je de markers het best kunt inzetten. De cursus is voor gevorderden en voor de beginners heb ik van elk portret een lijntekening gemaakt zodat je de techniek met de markers onder de knie kunt krijgen. Durf jij het aan?

  165 (incl. BTW)
 • Cute animals on the move
  69 (incl. BTW)
  5( 8 Reviews )
  296

  BEGIN MET DE GRATIS WARMING-UP LES // Diertjes in beweging tekenen moeilijk? Echt niet! Met deze tips en tricks tover jij heel veel actie op papier. Wat dacht je van de eenhoorn die aan kung fu doet of de koe die een marathon loopt! Het komt allemaal voorbij in deze zeer uitgebreide cursus.

  69 (incl. BTW)
 • 29 (incl. BTW)
  5( 22 Reviews )
  686

  EERST PROBEREN? START MET DE GRATIS LES // Wil jij ook graag leren blenden met de alcoholmarkers en hou je van diertjes tekenen? In deze cursus laat ik je zien hoe je dat eenvoudig aanpakt! We gaan de diertjes in een leuke setting zetten zodat je ook een beetje over compositie leert.

  29 (incl. BTW)
 • 25 (incl. BTW)
  5( 11 Reviews )
  276

  Leer hoe je heel eenvoudig deze schatjes op papier zet en ontdek meteen de magie van de alcoholmarkers. De perfecte combi voor eindeloos tekenplezier!

  25 (incl. BTW)
 • Online cursus cartoongirls on tour
  12,50 (incl. BTW)
  5( 10 Reviews )
  361

  Ga je mee met de cartoongirls on tour? In deze workshop laat ik je zien hoe je een tof verslag maakt van je vakantie met aquarel. In eigen land of van een verre reis, dat maakt niet uit! Je kunt overal een kleurrijk reisverslag van maken.

  12,50 (incl. BTW)
 • 35 (incl. BTW)
  5( 16 Reviews )
  350

  Leer eenvoudig de basis van het handletteren. In deze cursus leer ik je de letters tekenen, hoe je eenvoudig woorden combineert, sierlijke banners tekent en een goede compositie maakt. Kortom alles om jouw handletterskills een boost te geven!

  35 (incl. BTW)
 • 35 (incl. BTW)
  4.9( 8 Reviews )
  176

  Nadat je de basis hebt geleerd gaan we in deze cursus handlettering verder met het handletteren in vormen, leer je schaduw tekenen, hoe je gebruik maakt van de negatieve ruimte en hoe je deze cutie doodles erbij zet!

  35 (incl. BTW)
 • 29 (incl. BTW)
  5( 20 Reviews )
  290

  Dé cursus waarin Karin je laat zien hoe je met de basis van een meisje ook heel eenvoudig jongetjes tekent. In 5 lessen teken je mee met verschillende kapsels, emoties en situaties.

  29 (incl. BTW)