• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Na het boek over de meisjes leer je in deze cursus de trucks om deze basis om te zetten in het tekenen van een leuk jongetje. Je begint met verschillende kapsels te tekenen, verschillende emoties en uiteindelijk teken je twee complete kaartjes die meteen met de post mee kunnen!
Cartoonjongetjes teken je zo met Karin Luttenberg van Paperfuel• In de eerste les gaan je aan de slag met verschillende kapsels en gezichten. Hoe wordt een meisje dus een jongetje.
• In les twee komen er drie verschillende emoties aan bod. Je tekent de jongetjes in zijn geheel dus je leert ook meteen hoe je de kleding tekent.
• Les 3 wordt er gewerkt vanaf een foto. Voor de meesten best lastig maar Karin laat je zien hoe eenvoudig dit eigenlijk is.
• In de laaste twee lessen ga je aan het werk met een kaartje voor een jarige en een beterschapskaart. Mr. Cuddles, je weet wel, dat leuke aapje, komt hier ook nog voorbij! 🙂
WERKBLADEN & HUISWERK:
Natuurlijk ontvang je bij alle lessen een werkblad met alle tips uit die les. Hier vind je ook het huiswerk die bij de betreffende les hoort. Totaal zul je hier ook zo’n 6 uur voor uit kunnen trekken.

 

Bij deze curus kun je het boek ‘Cartoonmeisjes teken je zo! gebruiken. Hierin staan heel veel meisjes maar hier wordt dezelfde basis gebruikt als bij het jongetjes tekenen. In dit boek vind je heel veel stap-voor-stap voorbeelden en inspiratie!
MATERIALEN:
In de lessen gaan we werken met de volgende materialen:
// LET OP! Via onderstaande links kom je in mijn aparte webshop ///
Je kunt een cursus en materialen niet in dezelfde shop afrekenen.

ECHT NODIG VOOR HET TEKENEN:
Profipen Edding 0.3 zwart >
Profipen Edding 0.5 zwart >
Profipen Edding 0.7 zwart >
Paperfuel potlood >
Gum faber castell dust free >
Tombow gumpen (navulbaar) >

AANVULLEND WORDEN DEZE MATERIALEN GEBRUIKT:
Studio collectie 6 schetspotloden Winsor & Newton >
– Potloden: 4B, 8B, witte houtskool, sepia houtskool, zwarte harde houtskool, zwarte medium houtskool
Kaartenblok 20 x 10 cm ‘It will be magic’ >
Kaartenblok 13 x 13 cm ‘Doodle the day away’ >
Hoekpons klein >
Hoekpons groot >
Snijliniaal >

• Heb je een ticket gekocht? Je krijgt meteen toegang tot de lessen om te starten
• Je houdt 1 jaar lang toegang tot de lessen

Cartoonjongens tekenen met Karin Luttenberg van Paperfuel #paperfuelcartoonboy

 

Over de instructeur

Profielfoto

Karin Luttenberg

Karin Luttenberg brak door met haar boekenserie ‘Handlettering doe je zo!’ Ze is een creatieve duizendpoot, grafisch ontwerpster, illustrator en conceptontwikkelaar. Naast haar boekenserie heeft ze haar eigen stationery en hobby-collecties.

Bekijk meer cursussen van Karin Luttenberg →

Cursusoverzicht

Introductie Gratis 00:01:00
Les 1 looks 00:20:00
Les 2 express it 00:30:00
Les 3 move it 00:12:00
Les 4 celebrate it 00:20:00
Les 5 get well soon 00:20:00

Reviews

5

5
8 beoordelingen
 • 5 Sterren8
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Fan

  5

  Zulke leuke jongens leren tekenen! Ik kan niet meer stoppen en heb de vervelende tik,dat ikmeteen alles wil kopen…Wat is de volgende cursus??

 2. 5

  Net als de cursus meisjes tekenen is ook deze cursus erg leuk om te doen.
  Karin heeft een prettige stem om naar te luisteren. Het tempo van de lessen is prima en de handelingen worden goed uitgelegd. Je weet na deze lessen hoe je zelf een jongetje opbouwt. Jammer dat ik alweer klaar ben met de lessen.
  Ik heb ervan genoten!

 3. Weer een geweldige cursus !

  5

  Hele fijne uitleg, fijn volume, geen hinderlijke muziekjes erachter, alleen een tingeltje in het begin van elk fimpje. Met weinig materiaal een superleuk resultaat. Ik ben verslaafd aan Paperfuel cursussen. En oh ja, een hele fijne prijs ! Dank je wel Karin. Kijk uit naar je volgende. Het enige nadeel is dat de cursussen zó leuk zijn dat je er snel doorheen bent want ik kan niet stoppen.

 4. Super gaaf

  5

  Super gaaf om deze cursus te volgen. Karin legt heel duidelijk en rustig uit. Het resultaat is verbluffend, ook al denk je dat je niet kunt tekenen. Een echte aanrader. En samen met het boek ‘Cartoonmeisjes tekenen’ stop je niet meer met tekenen! 😉

 5. leuke cartoonjongens

  5

  Naast de cartoonmeisjes is deze spoedcursus cartoonjongens tekenen erg leuk, ik vind vooral de verschillende kapsels en kleding erg leuk. Karin’s cursussen zijn altijd makkelijk te volgen, ik luister enkel tijdens het tekenen. Op het scherm kijken is niet eens nodig.

 6. Super leuk!!!

  5

  Alhoewel ik het boek cartoon meisjes en de kerstcursus heb gedaan hier toch weer nieuwe dingen geleerd. Het nodigt ook vooral uit om meer te doen en zelf verder te tekenen. Leuk commentaar !

 7. Geweldig

  5

  Ik hou van de stijl waarmee Karin deze cursus geeft. Heel duidelijk, niet moeilijk, vlot te volgen en haalbaar voor een startende tekenaar als ik. Ik ga zeker nog enkele andere cursussen volgen!!! Een grote aanrader!!!

© 2022 Paperfuel - Powered by Maatos